info@zonnebrilplaza.nl

Welkom op Zonnebrilplaza.nl

4 artikel(en)

per pagina

Zoek niet verder: Zonnebrilplaza.nl!

donderdag 12 mei 2016 14:10:19 Europe/London

Ongetwijfeld heb jij onze website zonnebrilplaza al weleens gezien! Sterker nog, jij hebt waarschijnlijk ook al een mooie zonnebril gescoord de afgelopen jaren.
Het kan ook niet anders dan dat je helemaal lyrisch bent over de mooie (mobielvriendelijke) website, het grote aanbod in zonnebrillen voor dames, heren en kids, het veilige betaalgemak en de snelle verzending. Een 10 voor de service dus! Waren alle websites maar zo!

Jij hoeft dus niet verder te zoeken naar andere websites waar ze misschien 1 of 2 euro goedkopere zonnebrillen hebben. Want een fijne, gebruiksvriendelijke website, groot aanbod, veilig betaalgemak en snelle service waarbij jij je top zonnebril snel in huis hebt is het belangrijkste.
Er zijn zonnebril modellen voor dames, maar ook een hippe collectie voor heren en zelfs aan de aller, aller kleinste is gedacht. Voor kids hebben we voor verschillende leeftijden namelijk geweldig leuke zonnebrillen, zodat ook die oogjes beschermd blijven tegen de zon en de kleintjes er ook nog hip bijlopen net zoals papa en mama.

Je kan meedoen aan de laatste trends, maar zonnebrilplaza heeft zoveel verschillende zonnebrillen dat je zelf kunt kiezen welke stijl, vorm, kleur of grootte jij leuk vindt en dus deze zomer niet in jouw zonnebrillencollectie mag ontbreken.
Kijk via de verschillende links naar herenzonnebrillen, dameszonnbrillen, of kinderzonnebrillen, . Naast de bovenstaande categorieën hebben we ook nog een selectie gemaakt van echt speciale, hippe musthave zonnebrillen. Deze zonnebrillen zijn voor de echte fashionasta’s die hun eigen stijl hebben en ook nog eens met de trends meegaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze beauty zonnebril.
Een spiegelzonnebril en dan ook nog eens met ronde glazen. Door het doorzichtige frame zijn alle ogen alleen op jou gericht, deze kan dus niet ontbreken komende zomer. Bekijk hier hoe deze bril staat voor jouw komende festival!

Conclusie is dus: een goedkope zonnebril met een goede kwaliteit vind je op de website van www.zonnebrilplaza.nl . Wij zorgen voor voldoende voorraad, nieuwe modellen, goede kwaliteit, een makkelijk bereikbare klantenservice die snel antwoord via mail, veilig betaalgemak en een verzending binnen 2 dagen. Jij hoeft dus nooit lang te wachten op jouw nieuwe zonnebril en kan meteen gaan shinen op het terras of feestje!
Geplaatst in Nieuws door Zonnebrilplaza

Coachella

zondag 24 april 2016 12:16:57 Europe/London

Coachella zonnebrillen

We keken ernaar uit en nu is het alweer voorbij! Het Coachella Music Festival. De place to be in Californië elk jaar in april en volgens velen de aftrap van het festivalseizoen. Wat droegen de sterren tijdens de twee weekenden van het Amerikaanse Coachella festival? Zijn het nieuwe modellen of is het meer vintage en retro wat de klok slaat?
Ook al is het festival misschien over, wij hebben de zomerkriebels gekregen en hebben mooie nieuwe zonnebrillen online staan speciaal voor jou! Warm weer, lekker zonnetje, cocktailtje of wijntje en goede muziek; de zomer staat voor de deur en jij gaat geweldige herinneringen maken. En zeg nou zelf; dat doe je toch het liefst stralend en hip in jouw favoriete outfit inclusief vette zonnebril?!Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnebrilplaza

Zonnebrilplaza is klaar voor de zomer!

maandag 4 april 2016 14:58:54 Europe/London

Zonnebrilplaza is klaar voor de zomer! Afgelopen weekend hebben we al mogen genieten van de eerste lentezon van dit jaar! Dat belooft wat voor april, wat eigenlijk altijd doet wat tie wil!Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnebrilplaza

Welke zonnebril draag jij in 2016?

dinsdag 1 maart 2016 12:42:00 Europe/London

Welke zonnebril draag jij in in 2016? Elk jaar komen er nieuwe zonnebrillen op de markt, maar natuurlijk heb je ook de modellen die altijd hip blijven zoals de aviator, wayfarer en de clubmaster.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Zonnebrilplaza

4 artikel(en)

per pagina