Coachella zonnebrillen

We keken ernaar uit en nu is het alweer voorbij! Het Coachella Music Festival. De place to be in Californië elk jaar in april en volgens velen de aftrap van het festivalseizoen. Wat droegen de sterren tijdens de twee weekenden van het Amerikaanse Coachella festival? Zijn het nieuwe modellen of is het meer vintage en retro wat de klok slaat?
Ook al is het festival misschien over, wij hebben de zomerkriebels gekregen en hebben mooie nieuwe zonnebrillen online staan speciaal voor jou! Warm weer, lekker zonnetje, cocktailtje of wijntje en goede muziek; de zomer staat voor de deur en jij gaat geweldige herinneringen maken. En zeg nou zelf; dat doe je toch het liefst stralend en hip in jouw favoriete outfit inclusief vette zonnebril?!

Doe jij mee aan de rage of trek jij je eigen plan op jouw eerste festival? Hoe dan ook, op zonnebrilplaza.nl zijn de nieuwste zonnebrillen beschikbaar, maar ook aan de vintage en retrolook is gedacht. Wat dacht je van de pagina zonnebrilplaza.nl MUSTHAVES pagina https://www.zonnebrilplaza.nl/musthaves.html Hier zie je mooie zonnebrillen die helemaal van deze tijd zijn, soms met een eigenwijs kleurtje of apartere vorm, net zoals de celebs ze willen en hebben gedragen op Coachella. Spiegelende glazen zijn nog steeds trendy, ook weer deze zomer, dat was wel op elke fashionshow te zien. De spiegelglazen zorgen ervoor dat andere jouw ogen niet kunnen zien, maar jij kan wel stiekem gluren naar die ontzettende hunk aan dat tafeltje naast je. Welk montuur je ook neemt, een zonnebril met spiegelglazen geven je een ongelooflijke stoere look en je bent ook nog eens mega trendy.
Kendall Jenner had een Boho look outfit tijdens het Coachella Festival en dit maakte ze helemaal af door een gespiegelde aviator zonnebril te dragen. Een van de mooie zonnebrillen die wij online hebben staan is onder andere deze spiegel Aviator: https://www.zonnebrilplaza.nl/dames-zonnebrillen/aviator/kleine-aviator-spiegel-olie.html Maar misschien ben jij meer fan van dit juweeltje: https://www.zonnebrilplaza.nl/dames-zonnebrillen/aviator/aviator-zilver-237.html. Nog steeds een gespiegelde Aviator, maar dan met een mooi zilver montuur en zilveren spiegelglazen.

Check hier enkele plaatjes van de celebs en hun mooie fashionstatements mede door hun vette zonnebrillen: http://www.coastal.com/thelook/coachella-sunglasses-trends-top-celebrity-stylel

Dus wacht niet en kijk zelf welk model het beste bij jou past komende zomer of tijdens dat eerste festival. Want zeg nou zelf, een look zoals Kendall Jenner, Gigi Hadid of Victoria's Angel Romee Strijd wil jij toch ook? Kijk nu snel op www.zonnebrilplaza.nl.