info@zonnebrilplaza.nl

Welkom op Zonnebrilplaza.nl

Betalen en Verzenden

Betalen


Alle betalingen op Zonnebrilplaza worden afgehandeld door Sisow Payment Innovations.

iDeal
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan kan je direct betalen via Ideal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Je plaatst een bestelling in onze webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kies je als betaalmethode iDEAL en selecteert je je bank. Vervolgens wordt je door geleidt naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. U wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en zodra we de betaling hebben gecontroleerd zal jouw bestelling verzonden worden.

Bankoverschrijving
Je kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kan je overmaken op het rekeningnummer van Zonnebrilplaza. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij het geld hebben ontvangen.

Paypal
Paypal is een online en gratis betalingsmethode, snel en betrouwbaar. Na de boeking te hebben voltooid, klik op de betalingsmethode PayPal. Het systeem zal je doorschakelen met de pagina PayPal waar je het emailadres en wachtwoord van jouw rekening invoert. Door deze methode te kiezen wordt het bedrag direct op jouw PayPal rekening geladen en jouw financiele gegevens worden nooit doorgegeven aan de verkoper.

Verzending naar Nederland en België


Brievenbuspost
Nadat je order betaald is zullen wij jou bestelling versturen. Op wat voor manier dat gebeurt is afhankelijk van de grootte van het pakket. Past het pakket door de brievenbus dan betaal je 1,95 euro verzendkosten. Brievenbuspost wordt verstuurd zonder Track & Trace code.
Brievenbuspost komt altijd gewoon met de postbode en deze doet de post gewoon in de bus bij de rest van je post. Er hoeft niemand thuis te zijn of te tekenen.
Wij kunnen echter niet garant staan voor verlies of diefstal, en deze verzending is dus op eigen risico.

Wat is het nadeel van brievenbuspost?
Het nadeel van versturen als brievenbuspost is dat er geen enkele mogelijkheid is om de zending te volgen. Bij ons gaat de zending aan het einde van de dag in een postzak mee met de afhaalservice van PostNL. Als deze post zoek raakt of niet aankomt, dan kunnen we niets voor je betekenen. Ook bestaat er een risico dat een huisgenoot de zending uit de brievenbus haalt bijvoorbeeld deze verzending is dus op eigen risico. Wil je geen risico lopen, kies dan voor een verzending als pakket. Pakjes zijn te traceren en komen met 100% zekerheid aan.

Brievenbuspost met Track & Trace
Brievenbuspost met Track & Trace, voor 3,95 euro is je bestelling te volgen.

Pakketpost
Past het pakket niet door de brievenbus dan wordt het als pakketpost verzonden. Pakketpost wordt verstuurd inclusief Track & Trace code zodat je zelf je bestelling kunt volgen (Alleen in Nederland). De pakketpost wordt bezorgt door PostNL. Mocht je niet thuis zijn dan kan je het pakket ophalen op het postkantoor. Verzenden via PostNL kost je 6,75 euro.

België
Woon je in België dan kun je alleen kiezen voor verzending via TNT Post, de kosten voor een verzending naar België zijn 6,75 euro het wordt gratis verstuurd bij bestellingen vanaf 100 Euro. Track & Trace code is niet beschikbaar in Belgie.

Voor vragen of meer informatie mail naar info@zonnebrilplaza.nl