info@zonnebrilplaza.nl

Welkom op Zonnebrilplaza.nl

Retourneren

Zonnebrilplaza doet er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen.
Mocht een artikel toch niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden.

Retour
- Meldt je retour aan via info@zonnebrilplaza.nl Na aanmelding van je retouren ontvang je per e-mail informatie over de te volgen procedure, zoals bijvoorbeeld het verpakken en de wijze van retourneren.
- De artikelen, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding op het bezorgadres aan ons teruggezonden worden.
- Het te retourneren artikel moet indien rederlijkerwijs mogelijk nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd.
- Wij maken het aankoopbedrag van de zonnebril(len) binnen een week na ontvangst van de zonnebril(len) naar je over (tenzij we samen iets anders hebben afgesproken, bijvoorbeeld omdat je een andere zonnebril wenst te ontvangen).

Zodra de retourbestelling ontvangen is door ons, storten wij het aankoopbedrag van de bestelling binnen 3 dagen terug op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Let op, wij vergoeden alleen het aankoopbedrag. Verzendkosten, zowel heen als terug, zijn voor rekening van de koper en worden niet door ons vergoed.

Retouren kun je opsturen naar:

Zonnebrilplaza
Vechtlaan 38
5691HL Son